QuaranTrainers

Meike Geurtsen

Coördinator en website beheerder

email: meike@quarantrain.org

Stapt zelden met het verkeerde been uit bed en gaat altijd enthousiast aan de slag. Meike is Delta-fysiotherapie student aan de HAN en haar hoofd zit vol ideeën. Naast haar studie is ze te vinden met een trompet in haar handen of werkt ze in een schoenenwinkel. 

Samantha Meijer

Coördinator

email: samantha@quarantrain.org

HAN-Delta Fysiotherapie student en sportwetenschapper. Haar enige reden om stil te zitten is om anderen te stimuleren tot meer beweging. Samantha houdt van uitdagingen en aangezien “problemen er zijn om mogelijkheden te creëren” verbaast het ook niet dat zij zich inzet voor QuaranTrain.  

Anna Wassenaar

QuaranTrainer van Iedereen Actief, video-editor, illustrator en social media

Sportief, creatief, vrolijk, doelgericht en soms een beetje eigenwijs. Dit zijn woorden die wel een goede samenvatting van Anna geven. Naast dat ze een Han Delta fysiotherapie student is, is ze ook keeper bij haar voetbalteam. Verder skeelert Anna graag, vindt ze het leuk om creatief bezig zijn en houdt ze ook zeker van gezelligheid met haar vrienden.   

Daphne Hagen

QuaranTrainer van Iedereen Actief en social media

Altijd vrolijk en enthousiast, maar creëert ook rust wanneer nodig; een eigenschap die haar goed van pas komt als student in de Deltastroom van HAN fysiotherapie. Ze houdt van dansen, skiën, paardrijden, fietsen, Disneyfilms, koken, bakken en in de zomer ijsjes verkopen. Met de Veluwe in de achtertuin is het heerlijk een rondje fietsen door het bos, waarbij een hoop beweeginspiratie ontstaat voor QuaranTrain!  

Femke Waardenburg

QuaranTrainer

Sociaal en goedlachs, dat kenmerkt Femke. Ze is Delta-fysiotherapie student op de HAN. Naast studeren en volleyballen is ze erg druk met haar taken als commissievoorzitster bij de studievereniging. Met deze ervaring op zak voert ze verschillende taken uit binnen QuaranTrain.  

Jaap Miessen

QuaranTrainer van Allemaal Actief en website beheerder

Een enthousiaste, sportieve en sociale Delta-fysiotherapie student aan de HAN. Voor hem is er geen feest te veel. Naast het studentenleven is Jaap erg actief als trainer bij de atletiekclub en organiseert hij vanuit meerdere commissies evenementen. Als QuaranTrainer maakt Jaap met zijn enthousiasme een feestje van het thuis bewegen.

Jan Wesseling

QuaranTrainer van Challenges en video-editor

Een bom van energie dan de rust zelve. Hij beweegt graag maar heeft er geen problemen mee ngm ongestoord te relaxen. In zijn vrije tijd houdt Jan zich bezig met basketbal, fitness, muziek, Netflix, vrienden en huisgenoten en uitgebreid eten. Na 7 jaar middelbare school en een tussenjaar besloot Jan dat Delta-fysiotherapie aan de HAN het voor hem was. Daar is hij nu nog druk mee bezig. 

Karlijn Snoeijs

QuaranTrainer van Beter Samen en Iedereen Actief – Illustrator Iedereen Actief

Buitensportinstructeur en actieve klimmer die op haar doordeweekse dagen Delta-fysiotherapie student aan de HAN is. Ze is ontzettend enthousiast om mensen samen te brengen en met elkaar te bewegen. Dat is  de  sterke kracht van deze  QuaranTrainer  van het eerste uur!  

Lars van Bemmel

QuaranTrainer van Iedereen Actief

Na een jaar topsport ervaring te hebben opgedaan in het schaatsen nu met veel plezier student Delta Fysiotherapie aan de HAN. Groot liefhebber van sport, maar ook van al het andere moois wat het leven te bieden heeft. Dat zijn belangrijke drijfveren voor Iedereen Actief!

Niels Jonkman

QuaranTrainer van Iedereen Actief

Na een jaar in het noorden van het land te hebben verbleven voor bewegingswetenschappen, was de verleiding toch te groot om door te gaan als Delta-fysiotherapie student aan de HAN. Niels is drie keer per week terug te vinden op het voetbalveld. En heel herkenbaar: vaak met een lach op het gezicht te spotten. 

Robin Zuidema

QuaranTrainer van Iedereen Actief

Deze Fysiotherapie Delta-student en Physiocoucher is met haar enthousiasme altijd bereid om een ander te helpen. Een creatieve doener met een oplossingsgerichte blik die ook haar ervaring als basisschoolleerkracht en leerkracht lichamelijke opvoeding inzet binnen QuaranTrain. 

Ruud Sanders

QuaranTrainer van Dans en mobiliteit en video-editor

Ruud is onze danser en Delta-fysiotherapie student HAN uit Rotterdam. Niet zomaar een danser: professioneel geschoold aan Codarts Hogeschool voor de kunsten. Ruud streeft ernaar dat mensen met plezier voldoende bewegen en een gezonde leefstijl aanhouden en . Beweging is volgens hem dé manier om bewust te worden van jezelf en de omgeving. Een sterk motto binnen QuaranTrain.  

Sil Groenveld

Quarantrainer van Challenges

Naast Delta-fysiotherapie student aan de HAN, is Sil fanatiek voetbalster. Sil doet er altijd alles aan om te winnen. Ze houdt ervan om haar grenzen te verleggen en zichzelf constant uit te dagen. Onze fanatieke voetbalster staat dan ook helemaal klaar om jullie te verslaan in de challenges! 

Wim Oerlemans

QuaranTrainer en coördinator

Fysiotherapeut en docent aan de HAN. Daar zoekt hij graag naar verdere verbeteringen van het onderwijs. Wim is een echte verbinder en heeft graag mensen om zich heen. Graag in beweging, het liefst buiten. “Bewegen is belangrijk als je gezond wilt blijven en gezond oud wil worden.” En: “Wat je niet kan is niet zo interessant, ga op zoek naar wat je wel kunt!” 

Joost van Wijchen

QuaranTrainer en coördinator

Chaos, creativiteit, ideeën, leren, doen, actie!! Dat is de samenvatting van Joost. Hij is fysiotherapeut, docent en ontwikkelaar van HAN Delta-fysiotherapie. Voorstander van democratisch leren: “Samen op weg, in gelijkheid, waar we elkaar meenemen en ondersteunen” en daarnaast “Bewegen is leven, leven is bewegen”.  


Want to work with us?